KurserPå våra kurser har du en god möjlighet att utveckla din personlighet, bli en mer levande människa och genom balans och hävstångsprinciper även skapa ett sofistikerat självförsvarssystem.

Vi erbjuder kurser i T’ai Chi Ch’uan i Stockholm, Uppsala och Köpenhamn. Kurser ordnas ibland även på andra orter och leds av instruktörer med lång erfarenhet. Vår huvudinstruktör William S. Dockens III undervisar på helgkurser och sommarläger.

Välkommen


Nybörjarkurs

Du får lära dig den första delen av den långa formen. En serie cirkulära rörelser sammansatta till ett obrutet flöde. Subtilt och samtidigt mycket kraftfullt. Det unika med den här kursen är att du tränar inte bara rörelserna utan får möjlighet att utforska alla de olika aspekterna av T’ai Chi Ch’uan, meditation, hälsa och självförsvar, som en fulländad helhet.

Stockholm Uppsala København Övriga SverigeAvancerad T’ai Chi

Den avancerade undervisningen följer upp vad som presenterats på helg- och sommarläger. Förutom den långa formens andra och tredje del så studeras kortformer och olika vapenformer. Ännu mer koncentration läggs på din individuella utveckling samtidigt som du vistas i en grupp som kännetecknas av värme och stor generositet. Du får här en djupare känsla för motsatsernas harmoni och börjar närma dig T’ai Chi Ch’uans verkliga kraftpotential.

Stockholm Uppsala København Övriga Sverige